XENZ BATHROOM PRODUCTS VERLENGT SPONSOROVEREENKOMST MET CORSO SINT JANSKLOOSTER

Xenz Bathroom Products blijft verbonden aan Corso Sint Jansklooster. Het bedrijf is op verschillende terreinen een belangrijke partner van het corso.

Xenz is gevestigd in Dronten, Vollenhove en Staphorst, maar heeft een grote Kloosterse identiteit. Een groot deel van het assortiment wordt geproduceerd in Italië, Polen en Kroatië. De logistieke activiteiten worden gedaan in samenwerking met Driesen Transport. Xenz heeft ook een ‘inspiratiehuis’ langs de A28 bij Amersfoort. Speciaal voor retailbedrijven en partners in de hotel en leisuresector.
Xenz beperkt zich niet alleen tot de financiële kant van sponsoring. “Zo verzorgt onze marketingafdeling de opmaak van de reclame-uitingen van het corso”, vertelt accountmanager Harne Lassche. “Ook onze vertegenwoordigers zijn aanwezig bij het corso. Zij nodigen bijvoorbeeld relaties uit voor de Family Business Plaza.”

Xenz heeft maar liefst 56 medewerkers. Een deel daarvan is actief bij de verschillende corsogroepen uit Sint Jansklooster, maar ook de andere medewerkers krijgen te maken met het evenement. “Ons gehele personeelsbestand krijgt tribunekaarten voor het corso. Iedereen mag een familielid of vriend meenemen, om samen het Corso van Sint Jansklooster te bezoeken.”

Naast het grote corso sponsort Xenz verschillende corsogroepen. “Zoals gezegd is een deel van het personeel actief bij een corsogroep. Als bedrijf wil je hen graag steunen, daarom zijn we shirtsponsor bij zes van de twaalf corsogroepen”, legt Harne uit. “Het is een hele bewuste keuze om zowel het corso als de corsogroepen te steunen. Het corso ontwikkelt mensen op verschillende terreinen. Dan moet je denken aan samenwerken, verantwoordelijkheid en creativiteit. Op die manier hebben wij als bedrijf ook weer baat bij dit prachtige evenement!”

COV-voorzitter Hoege Heetebrij is blij met de verlenging. “We willen de sponsorinkomsten op gelijke hoogte hebben met het prijzengeld. Daardoor kunnen wij ervoor zorgen dat het sponsorgeld bij de corsobouwers terechtkomt.”

Social Media