WAT DOET DE DAHLIA MET JOU

‘Een stukje ontspanning in de avonden’

Een jaar lang waart het corsovirus rond in Sint Jansklooster. In onze rubriek ‘Wat doet de dahlia met jou?’ gaan we op zoek naar antwoorden wat dit virus met betrokkenen bij het corso doet. In deze aflevering vertelt Gerben Nijkamp, bouwer van corsogroep Hebbes over zijn corsogevoel.

“Het corso geeft mij een stukje ontspanning in de avonden. En een stukje kameraadschap, omdat we een vriendengroep met elkaar zijn. Dat betekent niet dat iedereen hier aan het bouwen is, maar op de zaterdag zitten we vanaf vier uur een biertje te drinken en heb je een mooi stukje saamhorigheid als groep. Dat vind ik heel belangrijk. Als je kijkt naar de oudere groepen: Knelis, Crew, The Bottle. Ze zijn allemaal weg, maar wij zijn er nog! Dat vind ik mooi en daar maak ik mij hard voor. Ik wil nog wel een paar jaartjes verder, want onderdeel zijn van het corso is speciaal. Met een klein dorpje zoiets neerzetten is fantastisch. Het mooiste dat er is.”

Social Media