Ook de Kloosterse ondernemersfamilie van Benthem sponsort het corso

De bedrijven Dier all-in Vollenhove en Van Benthem Diervoeders Vollenhove zijn een nieuwe sponsorovereenkomst aangegaan met Corso Sint Jansklooster.

Dier all-in is een dierenspeciaalzaak met alles voor jouw huisdier. Van hamster tot konijn, van hond tot kat en van vis tot vogel. Dier all-in XXL in Vollenhove beschikt ook over een tuinafdeling en een dierenarts. Van Benthem Diervoeders is een mengvoederproducent gespecialiseerd in de productie van rundveevoeders. Ze zijn al sinds 1870 actief in de productie van diervoeders!

Samen met de PR-commissie van de organiserende Christelijke Oranjevereniging (COV) hebben de bedrijven een plan uitgedacht, waarbij onder andere een complete tribune wordt afgehuurd tijdens het middag- en avondcorso op vrijdag 18 augustus. De klanten van de genoemde bedrijven maken kans op een mooie zitplaats tijdens het evenement.

Beide ondernemers zijn geboren en getogen in Sint Jansklooster. “Daardoor weten we wat het corso betekent voor de lokale gemeenschap en vinden we het belangrijk om er iets voor te betekenen”, vertelt Henk van Benthem. Naast het corso sponsoren ze bijvoorbeeld ook de plaatselijke voetbalclub en de kleine huisdier vereniging.

Voorzitter van de COV Hoege Heetebrij is blij met de betrokkenheid van de beide ondernemers. “De ondersteuning van deze bedrijven is essentieel voor ons corso en we zijn dan ook blij en trots dat deze mooie bedrijven ons telkens weer een warm hart toe dragen.”

Social Media