OOK COOP HOBMA VERLENGT DE SAMENWERKING MET CORSO SINT JANSKLOOSTER

De plaatselijke supermarkt is al jarenlang een belangrijke partner van het corso, zo zijn er de laatste jaren veel mooie en succesvolle (spaar)acties gehouden.

De Coop is alweer achttien jaar te vinden aan de Molenstraat in Sint Jansklooster. Jan Obe Hobma staat sinds 29 januari 2008 aan het roer van de plaatselijke supermarkt. Een plek met een centrale functie in het dorp, waar mensen elkaar regelmatig zien en even spreken. In die vijftien jaar als zelfstandig ondernemer hebben Jan Obe en daarmee de Coop altijd meegedaan aan verschillende (spaar)acties van het corso.

Jan Obe is, bij monde Rick van der Linde, zeer blij met de verlenging van de sponsorovereenkomst. “Wij voelen ons zeer betrokken bij het corso. In de weken richting het corso zie je ook in de supermarkt steeds meer mensen in corsoshirts lopen. Dat is altijd leuk om te zien, dan weet je dat het corso dichterbij komt.”

De betrokkenheid van Coop Hobma is al een aantal jaren te zien in de verschillende corsoacties die gehouden worden. “Daar is bij ons altijd wel ruimte voor. De laatste jaren zijn er mooie acties geweest als de minishirtjes, corsopuzzel, corsostickers, het corsoboek en de ‘Corsoproat’.”

Sponsor van specifieke corsogroepen is Coop Hobma niet, maar dat is een bewuste keuze. “Kiezen is veel te lastig. We hebben werknemers bij zowat alle corsogroepen en dat allemaal sponsoren kan natuurlijk niet. Sowieso is kiezen tussen de groepen veel te lastig. Daarom sponsoren wij bewust het corso als geheel, op die manier steun je eigenlijk iedereen.”

Social Media