INTERFLOOR VERLENGT SPONSOROVEREENKOMST MET CORSO SINT JANSKLOOSTER

Interfloor Tapijt Vinyl Project uit Zwartsluis heeft haar sponsorovereenkomst met Corso Sint Jansklooster verlengd. Algemeen directeur Lens Nekeman spreekt van een geweldig evenement waar hij graag zijn steentje aan bijdraagt.
Interfloor Tapijt Vinyl Project is een toonaangevende leverancier en distributeur van een breed assortiment kwalitatief en hoogwaardig tapijt en vinyl, voor zowel residentieel als project gebruik. Het bedrijf heeft sinds 1828 een lange traditie op het gebied van vloerbedekking.
Interfloor is al sinds het corso van 2001 als partner aangesloten bij het corso. In de afgelopen 22 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot één van de belangrijkste sponsoren van het Kloosterse corso. Algemeen directeur Lens Nekeman is dan ook blij met de verlenging. “Ik wil Interfloor graag associëren met dit geweldige evenement. Daarom draag ik met alle plezier een steentje bij in de kosten van de corsobouwers en het corso in het algemeen.”
De pr- en sponsorcommissie van de organiserende Christelijke Oranjevereniging (COV), bestaande uit: Ronnie Rook, Egbert Lassche, Ellen Santbergen en Jesse van Dalen, heeft in de laatste maanden een nieuw sponsorplan geïntroduceerd. Daardoor zijn er een groot aantal nieuwe sponsoren binnengehaald.
COV-voorzitter Hoege Heetebrij is erg blij met de extra inkomsten van zijn organisatie. “Het is goed dat het uitgangspunt van het acquisitieplan wordt gehaald. We willen namelijk dat de sponsorinkomsten op gelijke hoogte liggen met het totaal uit te keren prijzengeld. Daardoor weten de sponsoren dat hun geld voor de volle honderd procent bij de corsobouwers terechtkomt. En dat is wat je wilt.”

Social Media