Hotel Restaurant Zwartewater verlengt de sponsorovereenkomst met Corso Sint Jansklooster

Hotel Restaurant Zwartewater uit Zwartsluis heeft haar sponsorovereenkomst met Corso Sint Jansklooster wederom verlengt. “Het is een heel mooi evenement, waar wij onze naam graag aan blijven verbinden”, vertelt algemeen directeur Sander Frank.

Hotel Restaurant Zwartewater is al sinds 2001 verbonden aan het corso van Sint Jansklooster. In die 22 jaar is ze uitgegroeid tot een van de belangrijkste partners van het Kloosterse corso. Sander Frank is blij met de verlenging. “Corso Sint Jansklooster is een groot regionaal evenement. Wat de laatste jaren zelfs is uitgegroeid tot een landelijk evenement. Dat willen wij graag blijven steunen.”

Naast het sponsoren van het grote corso, staat het hotel ook bij een aantal corsogroepen op het shirt. “Als het een kleine donatie is, dan vind ik dat leuk om te doen. Het is een stukje gunnen.” Hotel Zwartewater is overigens niet alleen een financiële sponsor van corso(groepen). Het hotel en restaurant stelt zich ook beschikbaar voor arrangementen van marketingacties van Corso Sint Jansklooster. En de leden van de internationale jury krijgen toegang tot een aantal hotelkamers in de corsoweek.

Als sponsor komt Frank regelmatig kijken tijdens het corso. “Het corso is ieder jaar fascinerend om te zien. Daarnaast is het een ideaal moment om andere ondernemers uit de regio de spreken. De Family Business Plaza is een mooie netwerkgelegenheid. Tegelijkertijd mag je de familie meenemen, dus is het een leuk uitje voor iedereen.”

De pr- en sponsoringscommissie van de organiserende Christelijke Oranjevereniging (COV), bestaande uit Ronnie Rook, Egbert Lassche, Ellen Santbergen en Jesse van Dalen, heeft in de laatste maanden een nieuw sponsorplan geïntroduceerd. Daardoor zijn er een groot aantal nieuwe sponsoren binnengehaald.

COV-voorzitter Hoege Heetebrij is erg blij met de extra inkomsten van zijn organisatie. “Het is goed dat het uitgangspunt van het acquisitieplan wordt gehaald. We willen namelijk dat de sponsorinkomsten op gelijke hoogte liggen met het totaal uit te keren prijzengeld. Daardoor weten de sponsoren dat hun geld voor de volle honderd procent bij de corsobouwers terechtkomt. En dat is natuurlijk wat je wilt hebben.”

Social Media