EBEN HAEZER KOMT OP DE PROPPEN

Ons corso is door UNESCO verkozen tot cultureel immaterieel erfgoed. Gisteren werd maar weer eens bewezen waarom! Basisschool Eben Haezer hield haar jaarlijkse proppencorso en daarbij kwamen de leerlingen weer met prachtige creaties op de proppen.

Naast de vakjury van school mochten wij als COV jury ook een winnaar uitkiezen. Het ontwerp TVK van Carlijn en Noa verkozen wij tot de allermooiste propjescreatie. Waarom lees je ins ons jurycommentaar:

 “Toen wij voorafgaand het opstelterrein opliepen viel ons deze wagen als eerste op! Wat een prachtige, strak vormgegeven en geplakte wagen. Tijdens de rondgang werden we nogmaals verrast door de strakke details, alles klopt! En dan niet te vergeten de figuratie. De dames betrokken het publiek er heel goed bij en wij werden getrakteerd op een spectaculaire act door de dames! En superleuk dat we er een nieuwe sportvereniging bij hebben in Sint Jansklooster; de eerste prijs van het COV gaat dan ook naar TVK, Carlijn en Noa! 🏆 Wij dagen de dames en alle andere wagenbouwers natuurlijk uit om mee te doen met het jeugdcorso; we mogen heel erg trots zijn op het niveau van dit proppencorso en dat het corso toekomst heeft, is hiermee wel weer bevestigd!

Op de foto’s zie je nog een aantal prachtige creaties.

Wat was het mooi!


Social Media