DE TICKETSHOP IS GEOPEND!

Oog in oog met dahliareuzen staan? Dat kan! En je bent er nog maar een paar muisklikken van die ongelofelijke ervaring verwijderd. De ticketshop voor Corso Sint Jansklooster 2024 is namelijk geopend. Het belooft een waar spektakel te worden met torenhoge corsowagens vol beweging, figuratie en dahlia’s. De bouw is al op veel corsoplekken begonnen, want de corsokoorts waart alweer door Sint Jansklooster. In de gelijknamige serie van SBS 6 (Corsokoorts in Sint Jansklooster) worden verschillende Kloosternaren gevolgd in het corsoproces. Al die maanden werk die de corsobouwers erin steken, leiden uiteindelijk tot de twaalf corsowagens die op vrijdag 16 augustus door de straten zullen trekken.

Traditiegetrouw begint de middagrondgang op corsovrijdag om 14:00 uur. ’s Avonds kun je als bezoeker vanaf 20:30 uur genieten van het grootste verlichte corso van Europa! Beide rondgangen bestaan uit twee rondes over het parcours. Op zaterdag 17 augustus gaat het corso verder met het corsofestival, waar de twaalf wagens van 12:00 tot 17:00 uur worden tentoongesteld in het dorp. Er wordt dan niet meer gereden, maar er is ruimte om de wagens eens goed van dichtbij te bekijken.

Je hoort het al: dit wil je niet missen! Klik dus snel op de link hieronder en kom oog in oog met de dahliareuzen te staan!

https://corsoklooster.nl/tickets-2024/

Social Media