AUTOBEDRIJF OLDENIJENS BLIJFT SPONSOR VAN CORSO SINT JANSKLOOSTER

Sint Jansklooster is al 55 jaar een bloemencorso rijk en sinds het begin in 1968 prijkt de naam van het autobedrijf al op de sponsordoeken. Ook in dit 55e jaar is Autobedrijf Oldenijens als sponsor verbonden aan Corso Sint Jansklooster.

Autobedrijf Oldenijens is een begrip in Sint Jansklooster. Het bedrijf bestaat al sinds het begin van de 19e eeuw. Dhr. G. J. Visscher begon toen een fietsenzaak aan de Kloosterweg in Sint Jansklooster. Toen auto’s populairder werden ging hij zich meer richten op de verkoop en reparatie daarvan. In 1969 nam Roelof Oldenijens het bedrijf over en kwam de focus op de auto te liggen. De zoons van Roelof kregen de kennis van auto’s met de paplepel ingegoten en werden actief binnen het bedrijf. Zoon Derk Oldenijens is tegenwoordig alweer tientallen jaren de eigenaar. Onder zijn leiding werd onder andere het initiatief OBD-Tuning gestart.

Zolang er met bloemen versierde wagens door de straten van Sint Jansklooster rijden, is Autobedrijf Oldenijens sponsor. 55 jaar sponsoring is bijzonder te noemen. “Maar het corso is van essentieel belang voor de saamhorigheid in het dorp, daarom steunen wij al zo lang het evenement. Het is belangrijk dat het blijft bestaan.”

Fanatiek meebouwen zit er al even niet meer in voor Derk. “Ik heb daar helaas geen tijd meer voor, maar ik ben vroeger nog wel lid geweest van Knelis. Tegenwoordig is mijn vrouw lid bij Corsogroep Hebbes en helpen onze kinderen mee bij de wagen. Zo zijn we allemaal toch bezig met het evenement.”

Social Media