A. DE JONGE OOK DIT JAAR SPONSOR VAN CORSO SINT JANSKLOOSTER

Het bedrijf aan de Barsbeek in Sint Jansklooster is volgend jaar veertig jaar lang sponsor van Corso Sint Jansklooster. Daarmee is A. de Jonge een van de belangrijkste sponsoren van ons corso.

In mei 1984 werden de eerste stappen gezet naar het bedrijf A. de Jonge zoals het nu bekend is. Daarvoor waren oprichter Aalt de Jonge en neefje Klaas de Jonge in het riet te vinden tijdens de wintermaanden en in de sloot te vinden tijdens de zomermaanden. Dat was voor een aannemer, die veel werkte in de Flevopolder. Door teruglopende werkzaamheden en een dreigend ontslag, werd er op verzoek van de gemeente Lelystad bijgesprongen als inhuurkracht voor allerhande werkzaamheden in het groen. Het was het startsein voor het bedrijf A. de Jonge VOF. In de jaren die volgden werden de werkzaamheden, machines en gereedschappen steeds verder uitgebreid. Op dit moment is A. de Jonge de specialist in al uw groen, aanleg en onderhoud.

Financieel directeur Bram de Jonge is hartstikke blij met de verlenging van de sponsorovereenkomst. “Volgend jaar gaan wij ons veertigste jaar als sponsor van het corso in, dat is natuurlijk heel mooi en bijzonder. Het corso is een belangrijk evenement in onze omgeving, wat we graag willen steunen.”

De corsogroepen weten A. de Jonge ook regelmatig te vinden voor materiaal, machines of andere zaken. Toch wil het bedrijf geen sponsor zijn van specifieke corsogroepen. “We hebben personeelsleden actief bij verschillende groepen, daarom willen we geen scheiding maken door apart te sponsoren. Maar we willen het corso wel steunen, omdat het belangrijk is voor het dorp.” Ook heeft Bram nog een andere wens. “Ik hoop dat er genoeg follow-up komt vanuit de jeugd binnen de groepen. Het is goed als jeugdleden verantwoordelijkheid krijgen, want dan raken ze extra betrokken. En dat is goed voor de toekomst van Corso Sint Jansklooster.”

Social Media